SCHOOL FAIR
SCHOOL FAIR
21.08.2020 - 31.08.2020
Târg de articole pentru şcoală, ediţia a VII-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 87
(CIE "MOLDEXPO" SA)

La MOLDEXPO se deschide Târgul școlar

Se apropie 1 septembrie și, ca de obicei, în luna august începe febra pregătirilor pentru noul an școlar. În mod tradițional, în această perioadă, C.I.E. "Moldexpo" își deschide larg porțile pentru copiii și părinții care sunt în căutarea celor necesare pentru a începe anul școlar cu dreptul.

În perioada 12 - 31 august 2016, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui ediția a IV-a a Târgului articolelor pentru școală SCHOOL FAIR — un eveniment important în ajun de un nou an de studii și o oportunitate minunată pentru elevi și părinți de a se familiariza, a alege și cumpăra cele necesare pentru școală.

Târgul școlar este locul, unde puteți găsi articole de calitate pentru elevii de toate vârstele, ofertele incluzând produse străine și autohtone la cele mai bune prețuri. În acest an circa companii își vor expune produsele. În acest an circa 130 companii își vor expune produsele.

Modele noi de uniforme școlare și costume sportive, haine pentru copii și adolescenți vor oferi companiile: Ionel SA, Fashion KD-Kids, Alinia Art, Emilita Lux, Molodvanu Vasile, Iuvas, Maican Com, Svibmagtex, Natian Pro Kenny Kids, Home&Hobi, Olga Ceban, Voievod, Teleman-Danimir, Clasix Lux, Meletes-Com, FX-Textile, Transparent, Marserbina și altele.

Încălțăminte, inclusiv de sport, veți găsi la standurile companiilor: Cristina, Tabita Com, Izvorul Cucului, Sportmarket, Iurmila Lux, Ortopedia.md, Vitalie Balica și altele.

Oferta de literatură artictică și educațională, rechizite școlare și papetărie va fi asigurată de Combinatul poligrafic, Moldpresa Grup/Librarius, Combinatul poligrafic, Inesa Morosan, Tehelan, Stavropoli-Companie, Dira-Ap, Undina, Pro-Mapix, Birovits, Oficiu plus, Vid Lux, Context-Lux, Poligraf-Design/Dorinta și altele.

Un sortiment bogat de genți, ghiozdane și rucsacuri de cele mai diverse modele vă vor oferi companiile Arilux, Maalex Grup, Liana, Seola-Lux, II Tatiana Ursu, Pigeon, Alenmax-exim și alți producători.

SCHOOL FAIR este cel mai mare târg școlar din Chișinău. Doar aici, pe un singur spațiu, vizitatorii vor avea posibilitatea de a cumpăra totul pentru școală.

Ne pregărim de școală împreună!

Vă așteptăm la SCHOOL FAIR 2016!

Program: 12 - 31 august, 10:00 - 18:00